İnternetten Uygulama ile Para Kazan 2

Telefondan Para Kazan  
Merhaba arkadaşlar bugün size yeni bir internetten para kazanma yolunu anlatacağım.Lütfen anlattığım yöntemi denedikten sonra yorum yapmayı unutmayınız.O zaman başlayalım.
Evet bu yöntem telefonunuzdan bir uygulamayı indirip para kazanma yöntemidir.
Vereceğim linklerden uygulama isimlerini öğrenip indirebilirsiniz.

1-YETENEĞİNİZE GÖRE PARA KAZANDIRAN UYGULAMA

  Evet bu uygulamada kendi yeteneğinize göre para kazanabilirsiniz.Yani ben metin yazabilirim diyorsanız örneğin 300 kelimesi 10 tl diyebilirsiniz.Mesela bir video montajlayabilirim diyip ona 500 tl değer biçebiliyorsunuz.İnsanlar bu uygulamada size teklifler gönderiyor.
  Uygulamanın adı :BİONLUK



2-GÖREV YAPARAK PARA KAZAN

 Evet bu uygulamada size verilen görevleri yaparak para kazanabilirsiniz.Uygulama size belirli görevler veriyor.Örneğin Shell tuvaletini kontrol et temiz mi değil mi ? diyor.Ve bunun için size 5 TL veriyor.Sosyal medya anketleri vs görevler de mevcut.Genelde bazı markaların şubesine giderek görevleri yaptığınız takdirde para kazanabiliyorsunuz.Gerçekten çok ilginç.
   Uygulama adı:BOUNTY



3-CANLI BİLGİ YARIŞMASI İLE PARA KAZAN

  Evet bu uygulama ise tıpkı Kim 500 Bin TL İster? yarışmasındaki gibi bildikçe para kazandıran bir uygulama.Canlı yayında sorulan 12 sorunun tamamına doğru cevap verenler arasında büyük ödül paylaştırılıyor.Ben de şahsen bu uygulamayı kullanıyorum ve hesabımda 72 TL var :).

   Uygulama adı:Hadi Bilgi Yarışması


   Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar . Talep olduğu takdirde uygulamalar ile para kazandıran yöntemleri paylaşmaya devam edeceğim.İyİ Günler.

İnternetten Para Kazanma -> buradan ulaşabilirsiniz.
Anket Doldurarak Para Kazanma -> buradan ulaşabilirsiniz.
Telefondan Uygulama İndirerek Para Kazanma -> buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten Anket Doldurarak Para Kazanma

İnternetten Uygulama ile Para Kazan